Дві третини киян вже повернулися до столиці, але поспішати не варто – Кличко

Читать на русском
Військові рекомендують жителям Києва почекати із поверненням до столиці через загрозу ракетних ударів.
t.me/vitaliy_klitschko

З початку війни дві третини киян вже повернулися додому, проте військові рекомендують почекати з поверненням до столиці через загрозу ракетних ударів.

Про це повідомив мер міста Віталій Кличко в ефірі національного телемарафону у середу, 13 квітня.

На повне розмінування Київщини треба більше року — глава ОВАГлава Київської військової адміністрації розповів, скільки часу потрібно для розмінування усієї області.

«Ми орієнтуємося на рекомендації військових, і вони кажуть, що на сьогоднішній день загроза досить велика, у тому числі ракетних обстрілів. Ще одна загроза – йде розмінування прилеглих територій області, де, на жаль, кілька людей загинуло через підриви», - заявив він.

Кличко зазначив, що комунальні підприємства столиці повертаються до нормальної роботи, проте частина їхніх співробітників евакуйовані або увійшли до лав захисників України.

«Дві третини киян уже повернулися, повертаються щодня, незважаючи на рекомендації. Проте поспішати не варто: ще не всі маршрути автобусів, тролейбусів працюють у місті, точаться перевірки на блокпостах. Не забуватимемо, що країна живе в умовах воєнного стану», – повідомив мер.

Він додав, що у Києві вже зареєстровано 10 тисяч вимушених переселенців.

Нагадаємо, сьогодні у Києві з візитом – президенти Польщі та країн Балтії.

Напередодні в ОДА розповіли, коли мешканці Київщини зможуть повернутись додому.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: