До Києва прибули президенти Польщі та країн Балтії

Читать на русском

Президенти Польщі, Литви, Латвії та Естонії у середу, 13 квітня, поїздом УЗ прибули до Києва. Їх зустрів прем'єр Денис Шмигаль.

Президенти Польщі, Литви, Латвії та Естонії у середу, 13 квітня, поїздом УЗ прибули до Києва. Лідери країн планують висловити підтримку українцям та обговорити допомогу для ЗСУ.

Про це повідомила пресслужба польського президента.

Скандал із візитом Штайнмаєра до Києва: видання Der Spiegel повідомило подробиціВидання Der Spiegel опублікувало подробиці скандалу з візитом Штайнмаєра в Києві, що не відбувся. Поїздка готувалася довго, а скасували її буквально в останній момент.

На київському вокзалі гостей зустрів прем’єр-міністр Денис Шмигаль.

«Президент Анджей Дуда разом із президентами Естонії Аларом Карісом, латвійським Егілсом Левітсом та литовським Гітанасом Науседою вже перебувають у Києві, де проведуть зустріч із президентом України Володимиром Зеленським», – йдеться у повідомленні.

Зазначається, що лідери чотирьох країн прибули з політичною та символічною підтримкою України, а також для переговорів щодо матеріального забезпечення ЗСУ.

Нагадаємо, минулого тижня Київ відвідав прем'єр-міністр Британії Борис Джонсон. Він зустрівся з президентом України Володимиром Зеленським та прогулявся Києвом.

Пізніше Джонсон заявив про готовність лібералізації торгівлі з Україною та допомоги у розмінуванні територій.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: