Україна виграє війну з росією на полі бою – Боррель

Читать на русском
Атака росії на Краматорський вокзал, де загинули десятки мирних жителів, демонструє цілковиту неповагу кремля до людського життя. Цей інцидент багаторазово посилить підтримку України
Жозеп БоррельЦензор.НЕТ

Війна України з росією буде виграна на полі бою, а не в дипломатичних переговорах. Євросоюз повинен сильніше озброїти Україну.

Про це написав високий представник Європейського Союзу з питань дипломатії Жозеп Боррель в Twitter.

«Ця війна буде виграна на полі бою. Додаткові 500 мільйонів євро від ЄС знаходяться в стадії реалізації. Поставки зброї будуть адаптовані до потреб України» - повідомив він.

Попіл Бучі стукає в наші серцяПро те, чого намагалася добитися росія своїми звірствами на Київщині, і чому всі російські окупанти обов'язково мають покарати цей акт терору - у тексті Антона Коржа.

Боррель додав, що атака росії на Краматорський вокзал, де загинули десятки мирних жителів, демонструє цілковиту неповагу кремля до людського життя. Цей інцидент багаторазово посилить підтримку України з боку ЄС, якому пора продовжувати посилювати тиск на росію.

«Ми вже ввели масштабні санкції, але необхідно зробити більше в енергетичному секторі, в тому числі в нафтовому» - додав він.

Нагадаємо, вранці окупанти завдали удару з «Точки-У» по залізничному вокзалу Краматорська Донецької області. У той момент тисячі людей на вокзалі чекали евакуації в безпечні регіони України. На місці вибуху загинуло 38 осіб.

При цьому російські пропагандисти намагалися заперечувати, що ракети прилетіли з російського боку.

Увечері 8 квітня стало відомо, що в результаті удару російських ракет загинуло 52 людини, ще 109 поранені.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: