Кількість жертв удару по Краматорську зросла до 52, і це ще не межа – Кириленко

Читать на русском
Крім Краматорська, в результаті обстрілів росією населених пунктів Донецької області є вбиті та поранені цивільні
Ілюстративне фотоAFP 2022

Число жертв ракетного удару росії по вокзалу в Краматорську вже виросло до 52 осіб. Пораненими в результаті удару числяться 109 осіб.

Про це написав голова Донецької обласної Військової адміністрації Павло Кириленко в Telegram.

«Зараз нам вже відомо про не менше 52 убитих і 109 поранених в результаті удару російської Точки-У, Але ми розуміємо, що ці цифри неминуче будуть рости» - написав він.

Попіл Бучі стукає в наші серцяПро те, чого намагалася добитися росія своїми звірствами на Київщині, і чому всі російські окупанти обов'язково мають покарати цей акт терору - у тексті Антона Коржа.

Крім Краматорська, в результаті обстрілів росією населених пунктів Донецької області є вбиті та поранені цивільні. В Авдіївці загинуло п'ятеро людей, двоє поранено; у Вугледарі один загиблий і один поранений. Ще одна людина поранена в Красногорівці.

Нагадаємо, станом на 17 годину вечора 8 квітня було відомо про 50 загиблих в результаті сьогоднішнього удару російських військ по вокзалу в Краматорську. З цього числа п'ятеро - діти.

Нагадаємо, вранці окупанти завдали удару з «Точки-У» по залізничному вокзалу Краматорська Донецької області. У той момент тисячі людей на вокзалі чекали евакуації в безпечні регіони України. На місці вибуху загинуло 38 осіб. При цьому російські пропагандисти намагалися заперечувати, що ракети прилетіли від російської сторони.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: