Папа Римський закликав Україну і росію до Великоднього перемир'я

Читать на русском
Папа Римський Франциск закликав Україну і росію до Великоднього перемир'я у військових діях.
Getty Images

**Папа Римський Франциск закликав Україну і росію до Великоднього перемир'я у військових діях. ** Про це повідомляє Sky News.

Понтифік наприкінці служби Вербної неділі для десятків тисяч людей на площі Святого Петра у Ватикані закликав Україну та росію до Великоднього перемир'я. Він наголосив, що тиша не має використовуватись для перегрупування військ.

«Покладіть зброю! Нехай почнеться Великоднє перемир'я. Але не для того, щоб переозброїтися і відновити бойові дії, а для того, щоб досягти миру шляхом реальних переговорів», – сказав Папа Римський Франциск.

Папа Римський Франциск засудив звірства, здійснені російськими військовими у Бучі. Він також висловив критику на адресу президента росії володимира путіна за війну, яку росія почала проти України.

Нагадаємо, у Генеральному штабі ЗСУ розповіли про оперативну обстановку на фронтах станом на початок 46-ї доби війни. Вороги намагаються прорвати оборону підрозділів ЗСУ у районі міста Ізюм та встановити повний контроль над блокадним Маріуполем.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: