Українські військові вдев'яте вдарили по армії рф у Чорнобаївці

Читать на русском
ЗСУ вдев'яте вдарили по тимчасово окупованому російськими військами аеродрому Чорнобаївка в Херсонській області та знищили техніку ворога.
facebook.com/alexey.arestovich

ЗСУ вдев'яте вдарили по тимчасово окупованому російськими військами аеродрому «Чорнобаївка» у Херсонській області, який ворог використовує як командний пункт та місце збору літаків та вертольотів.

Про це повідомив радник глави Офісу президента України Олексій Арестович у Facebook у середу, 23 березня.

Війна в Україні: втрати росії склали 15,6 тисяч військовихВ Україні вбито вже 15,6 тисяч російських військових, знищено більше сотні літаків і більше півтисячі танків.

«Сьогодні вночі їх крили з невеликими перервами години зо три. Чергові РСЗВ Смерч, які били Миколаєвом, сьогодні мовчали. Ймовірно, ця партія замовкла назавжди. Боєкомплект до них знищено, було яскраво», - йдеться у повідомленні.

За словами Арестовича, завдяки значним запасам цього самого бк, «концерт був із чудовим підсвічуванням та безліччю загорянь».

Самої техніки на аеродромі набагато менше, ніж раніше, але й те, що було - значною мірою порубане від розривів боєприпасів, уточнив він.

«Повністю можна стверджувати про успішний вихід чергової, 9-ї серії, серіалу «Чорнобаївка», - додав Арестович.

Нагадаємо, напередодні радник керівника ОПУ Олексій Арестович пояснив феномен розгрому окупантів у Чорнобаївці. ЗСУ їх розбивають на тому самому місці вдев'яте.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: