Російська пошта відключила камери спостереження у відділеннях на кордоні з Україною

Читать на русском
Російська служба доставки відключили відеотрансляцію зі своїх відділень на кордоні з Україною через мародерство армії рф.

Російський оператор експрес-доставки вантажів СДЕК відключив відеотрансляції зі своїх відділень на кордоні з Україною. Раніше з'явилося відео як російські окупанти відправляють з Білорусі награбоване в Україні, про що повідомляв Генеральний штаб Збройних сил України.

Інформацію про відключення відеотрансляції повідомляє російська служба BBC.

«Журналісти виявили, що російський оператор експрес-доставки вантажів СДЕК відключив відеотрансляції зі своїх відділень на кордоні з Україною. Раніше цього тижня в мережі з'явилися відео у пунктах СДЕК, на яких люди у військовій формі (імовірно, російські військові) оформляють великі посилки. У них, на думку журналістів, можуть бути речі, які військові вивезли з України», – пише преса.

Раніше було оприлюднено запис відеокамер спостереження з офісу російської служби доставки СДЕК у відділенні в Білорусі за 2 квітн в місті Мозир. На них видно, як солдати рф надсилають через службу доставки накрадені в українців речі до Росії. Оформлення робили в проміжку між 11:30 і 15:00.

На відео чітко видно, як російські загарбники оформлюють вкрадені телевізори, електросамокат, 4 коробки з кондиціонерами АКАІ, алкоголь з цінниками, відеокарти, акумулятори для автівок, витяжки для кухні. На відео навіт потрапив пакувальний мішок з українського гіпермаркету «Епіцентр», в який один з окупантів склав награбовані речі.

На відеозапису також чітко видно шеврон на рукаві уніформи одного з російських окупантів 56-го гвардійського десантно-штурмового полку ЗС РФ, який дислокується у Феодосії в окупованому Криму.

Российские солдаты отправляют через СДЭК краденные в Украине вещи в РФ. Мозырь, Беларусь, 2.04.2022Проект MotolkoHelp: Беларускі Гаюн

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: