Фестиваль по-новому: в Одесі 1 квітня відбудеться військова «Гуморина-Джавеліна»

Читать на русском
В Одесі у п'ятницю, 1 квітня, все ж таки вирішили провести традиційний фестиваль гумору - Гуморину. Але з іншою програмою та назвою.

В Одесі в п'ятницю, 1 квітня, все ж таки вирішили провести традиційний фестиваль гумору. Проте цього року через війну його програма та назва змінилися.

Про це повідомляє «Супільне Одеса».

Арестович вважає, що росія відмовилася від планів захоплення Києва, Харкова та ОдесиРосійські війська концентруватимуть сили на спробі захоплення Донбасу, щоб домогтися хоч якогось вагомого результату

Гуморина в Одесі цього року розпочнеться з акції «Чемодан-вокзал-Росія». Захід стартує о 10:30 біля центрального входу до Одеського залізничного вокзалу і триватиме годину.

Далі заплановано благодійний онлайн-марафон на підтримку Збройних сил України та арт-виставка військової сатири. Вони продовжаться з 12:00 до 16:00. У святі візьмуть участь українські виконавці Олег Скрипка та Коля Серга.

Одеська міськрада транслюватиме «Гуморину-Джавеліну» на офіційному сайті. Також трансляція буде доступна у Telegram-каналі «Одеса. Офіційно».

Нагадаємо, у Києві 9 березня відбувся концерт «Вільне небо/Free Sky».

А наприкінці березня повідомлялося, що в Одеській облраді припинила існування ОПЗЖ.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: