Прикордонники затримали ймовірного диверсанта на Київщині

Читать на русском
Українські бійці прикордонної служби затримали на Київщині українця, який імовірно співпрацював з російськими окупантами.

Бійці Державної прикордонної служби затримали в зоні бойових дій у Київській області українця, який імовірно співпрацював з окупаційними військами російської федерації.

Про це повідомляє прес-центр Держприкордонслужби.

«Громадянина України прикордонники затримали на Киівщині, в районі, де велись бойові дії. Чоловік їздив на велосипеді, маскуючись під місцевого жителя в межах населеного пункти, де здобував інформацію», – інформує служба.

Як стверджують у ДПСУ, у можливого учасника диверсійно-розвідувальної групи окупантів вони виявили радіостанцію, яка сканує радіочастоти та флеш-носії. В мобільному телефоні знайшли контакти осіб з РФ та можливу переписку з кураторами. Під час обшуків помешкання у чоловіка виявили технічні прилади, зброю та патрони.

«Прикордонники оперативно-розшукового відділу ОКПП «Київ» провели з чоловіком фільтраційні заходи, після чого передали співробітникам Служба безпеки України», – підкреслили прикордонники.

Нагадаємо, у Національній поліції повідомили, що більшість ворожих ДРГ у Києві затримали у перші дні війни. Раніше у СБУ сказали, що за місяць війни затримали понад 350 диверсантів.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: