Теракт в Ізраїлі: МЗС підтвердило загибель двох українців

Читать на русском
Внаслідок терористичного нападу в ізраїльському місті Бней-Брак, який стався напередодні, загинули двоє громадян України.
Avshalom Sassoni / Flash90

Внаслідок терористичного нападу в ізраїльському місті Бней-Брак, який стався напередодні, загинули двоє громадян України.

Інформацію про це підтвердив речник Міністерства закордонних справ України Олег Ніколенко, передає УНН.

Україна хотіла б бачити Ізраїль серед гарантів своєї безпеки – ЄрмакУкраїна хотіла б, щоб Ізраїль став одним із гарантів нашої безпеки після закінчення війни з Росією.

«Внаслідок терористичного нападу в ізраїльському місті Бней-Брак 29 березня загинуло двоє громадян України. Українці тривалий час проживали в Ізраїлі, обидва мешканці Чернівецької області», - повідомив Ніколенко.

За словами речника МЗС, посольство України зараз вживає заходів для інформування рідних загиблих та надання їм консульської допомоги, а також взаємодіє з поліцією в рамках розслідування теракту.

Як відомо, у вівторок, 29 березня, в Ізраїлі вчинили третій за тиждень теракт. В результаті загинули 5 людей. Поліції вдалося ліквідувати стрільця. Трагічний інцидент стався близько восьмої години вечора.

Нагадаємо, прем'єр Ізраїлю доручив підготувати можливий візит до Києва. А ЗМІ повідомляли про те, що Ізраїль заборонив продавати Україні шпигунське програмне забезпечення, побоюючись реакції росії.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: