Російські окупанти мають проблеми із технікою – Генштаб

Читать на русском
Росія й надалі продовжує ведення повномасштабної збройної агресії проти України – ворог має суттєві труднощі із введенням у бойовий склад техніки.

Росія й надалі продовжує ведення повномасштабної збройної агресії проти України – ворог має суттєві труднощі із введенням у бойовий склад техніки.

Про це повідомляє пресслужба Генштабу.

У 163-му російському танковому полку зі складу 150-ї мотострілецької дивізії виявлено значну кількість непрацездатної техніки. Також окупанти хочуть транспортувати несправну техніку на тимчасово окуповані території Донецької області за допомогою тягачів для подальшого відновлення.

Крім того, російські окупанти продовжують зазнавати значних втрат. 28 березня, у пункті постійної дислокації 83-ї окремої десантно-штурмової бригади відбулася церемонія прощання із загиблими військовослужбовцями. Зазначається, що їхня кількість орієнтовно становить 200 осіб.

Також Білорусь і надалі продовжує заперечувати участь у війні проти України, безперешкодно надаючи території для розміщення підрозділів збройних сил РФ, аеродромну та транспортну мережі, а також місця для розміщення пускових установок крилатих та балістичних ракет.

До того ж, Білорусь надає російським окупантам можливість користуватися мережею лікувальних закладів на своїй території. Так, протягом останньої доби до населеного пункту Наровля Гомельської області прибула велика кількість російських військовослужбовців з різним ступенем тяжкості поранення.

Раніше Генштаб розповів про бойові втрати Росії в Україні.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: