Зеленський провів розмову із Шольцем: що обговорювали політики

Читать на русском
Президент України Володимир Зеленський у понеділок провів телефонну розмову із Федеральним канцлером Німеччини Олафом Шольцем.
president.gov.ua

Президент України Володимир Зеленський у понеділок провів телефонну розмову із Федеральним канцлером Німеччини Олафом Шольцем.

Про це Зеленський повідомив у своєму Twitter.

Шольц знову виключив військове втручання НАТО у війну в УкраїніОсновний обов'язок НАТО, заявив Шольц, забезпечити безпеку всіх членів. Тому втручатися у війну в Україні Альянс не буде.

«Обговорив із Федеральним канцлером Олафом Шольцем хід переговорного процесу. Повідомив про хід протидії агресії та злочини росії. Висловив подяку за допомогу, яку надає Німеччина. Тиск на росію має тривати, санкції – посилюватись», - написав він.

Зазначимо, раніше сьогодні Шольц заявив, що росія порушила всі правила міжнародного порядку, застосувавши силу для усунення кордонів, і сама рф найбільше постраждає від наслідків цього.

Нагадаємо, німецький канцлер Шольц раніше закликав до постійного постачання зброї Україні. При цьому він заявляв, що Німеччина не має наміру надавати Україні бойові літаки.

До цього Шольц обговорив із путіним війну в Україні.

Черговий раунд переговорів між українською та російською делегаціями має розпочатися у вівторок, 29 березня, о 10 ранку.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: