Українські військові взяли в полон підполковника рф

Читать на русском
У план потрапив російський підполковник Кошель. Під час особистого огляду українські військові виявили, що Кошель носить спідню білизну та шкарпетки з позначками ЗСУ.
facebook.com/slavik.galas/

Військові 128-ї окремої гірничо-штурмової Закарпатської бригади взяли в полон російського підполковника Олександра Кошеля.

Про це повідомив речник бригади Ярослав Галас.

«Погляньте на цього «пончика». Начальник групи інформаційно-психологічної протидії військової частини 47084 російської армії Кошель Александр Олегович. 5 квітня 1982 року народження, особистий номер Ф-905994, військове звання – підполковник. Новий полонений 128 окремої гірсько-штурмової Закарпатської бригади, котрого взяли в ході сутички з підрозділом 58-ї армії РФ. Постійне місце дислокації в/ч 47084 – м. Владікавказ, республіка Північна Осетія – Аланія», – розповів Галас.

Після того, як Кошеля взяли в полон, російські військові кинули значні сили на його звільнення, у тому числі підняли авіацію. Але полоненого вдалося доставити у безпечне тилове місце.

Цікава деталь: під час особистого огляду бійці бригади виявили, що російський підполковник носить спідню білизну та шкарпетки з позначками «Збройні Сили України».

«Відчайдушні спроби ворога звільнити бранця зрозумілі – Кошель був на прямому зв'язку з командувачем 58-ї армії РФ генерал-лейтенантом Михайлом Зуском, якому особисто робив щоденні доповіді», – додав Галас.

Нагадаємо, офіційно в українському полоні перебувають 562 російські військовослужбовці.

У МВС вже фіксують випадки здачі в полон російських підрозділів разом із технікою – під гарантії безпеки.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: