Окупанти обстріляли залізничну станцію на Донеччині

Читать на русском
Російські окупаційні війська відкрили вогонь по залізничній інфраструктурі у Донецькій області, яка є залізничним вузлом неподалік від окупованого Донецьку.

Окупаційні війська російської федерації обстріляли залізничну станцію Очеретине, Донецької області, яка є залізничним вузлом неподалік від окупованого Донецьку.

Про це повідомив голова правління АТ «Укрзалізниця» Олександр Камишін.

«Ворог продовжує прицільно бити по залізничній інфраструктурі у Донецькій області, яка є залізничним вузлом неподалік від окупованого Донецьку. Щойно прилетіло на станцію Очеретине, Донецька залізниця. Слава богу, цього разу без постраждалих. Але я в котре звертаюсь до цивілізованого світу: допоможіть нам закрити небо! На землі ми, залізничники, свою роботу робимо і будемо продовжувати робити чітко! Але ми безсильні проти обстрілів з неба», – написав він у Telegram.

Раніше російські окупанти завдали ракетного удару по залізничній станції Павлоград-2 у Дніпропетровській області. Ця станція також є залізничним вузлом з Донецькою областю.

Нагадаємо, напередодні російські окупанти обстріляли з «Градів» селище на підступах до Кривого Рогу.

Раніше ми повідомляли, що президент Володимир Зеленський заборонив діяльність ОПЗЖ, Партії Шарія та інших проросійських політичних партій в Україні – зокрема, «Опоблоку», членом якого до 2020 року був Олександр Вілкул.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: