Під Києвом пропав фотожурналіст Максим Левін

Читать на русском
Журналіст Макс Левін зник під Києвом на лінії фронту. Востаннє він виходив на зв'язок 13 березня у районі Вишгороду.
facebook.com/levin.maks

На лінії фронту під Києвом зник фотожурналіст Максим Левін. Востаннє він виходив на зв'язок 13 березня у районі Вишгороду.

Про це у Facebook написала журналістка Олена Максименко.

«Макс Левін поїхав на власному авто фотографувати бойові дії 13 березня. Він залишив автівку біля села Гута Межигірська та пішов у бік села Мощун. З його телефону надійшло повідомлення об 11:23, після чого він більше не виходив на зв'язок і не з'являвся в мережі. Пізніше стало відомо, що в районі, де Макс мав працювати, розпочались досить інтенсивні бойові дії, під час яких він міг дістати поранення або потрапити в полон до військовослужбовців Російської федерації», – розповіла Максименко.

Левін працює як фотокореспондент та документальний фотограф для багатьох українських та міжнародних видань, зокрема Reuters, BBC, TRT World, Associated Press, LB.ua, Hromadske та інших.

Нагадаємо, під час боїв із російськими загарбниками під Миколаєвом загинув журналіст зі Львівської області Віктор Дудар.

Також в Україні внаслідок обстрілу окупантів загинув оператор Fox News П'єр Закшевський.

13 березня в Ірпені російські військові розстріляли 51-річного кореспондента New York Times громадянина США Брента Ренауда.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: