Пєсков розповів, чому зустріч Зеленського та Путіна поки що неможлива

Читать на русском
У Кремлі прокоментували можливість зустрічі президента України Володимира Зеленського та голови Росії Володимира Путіна.
Фото Слово і діло

У Кремлі прокоментували можливість зустрічі президента України Володимира Зеленського та голови Росії Володимира Путіна.

Як заявив прессекретар президента РФ Дмитро Пєсков, Зеленському та Путіну на зустрічі поки що «не буде фіксувати», тому що «немає домовленостей», передають РИА Новости 21 березня.

Зеленський: «Провал переговорів з Путіним означатиме Третю світову війну»Президент України Володимир Зеленський заявив про готовність до переговорів з російським лідером Володимиром Путіним.

«Прогрес на переговорах між РФ та Україною недостатній, щоб можна було говорити про контакти президентів двох країн Володимира Путіна та Володимира Зеленського», - сказав Пєсков.

Крім того, Пєсков заявив, що Росія не має наміру припиняти вогонь на час переговорів із Україною.

«Будь-яка зупинка використовується націоналістичними підрозділами для перегрупування, використовується для того, щоб продовжувати атаки на російських військових», - сказав він.

Як відомо, переговори про припинення війни продовжуються вже тиждень в онлайн-режимі. Сьогодні, 21 березня, очікується чергове засідання.

Нагадаємо, в ОПУ припускали, що мирні переговори з Росією можуть тривати кілька тижнів.

У Кремлі раніше назвали чергові умови для зустрічі Зеленського та Путіна.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: