Росія привезла ОМОН до окупованого Енергодару – Денісова

Читать на русском
Російські окупаційні війська привезли до окупованого міста в Запорізькій області своїх поліцейських для придушення протестів.

Окупаційні війська Російської Федерації привезли до Енергодару Запорізької області 600 бійців спеціального призначення «ОМОН» для придушення мирних протестів.

Про це повідомила уповноважена Верховної ради з прав людини Людмила Денісова.

«Після вчорашньої акції спротиву мешканців міста Енергодар Запорізької області рашистські окупанти привезли у місто 600 спецпризначенців «ОМОН». Карателів з дубинками, щитами та вогнепальною зброєю розставили по місту. Вони повинні не допускати будь-яких акцій спротиву та, навіть, найменшого скупчення людей. Окупанти застосовують терористичні методи придушення супротиву, звичні для мешканців РФ», – написала вона в Telegram.

За словами омбудсмена, російські окупанти також тероризують мирне населення Луганщини. Як стверджує Денісова, російські війська грабують мирних мешканців та нападають на них. З окупованих територіях також зафіксовані вивезення побутової, автомобільної техніки, продуктів харчування та інших матеріальних засобів.

Нагадаємо, окупанти викрали першого заступника міського голови Енергодара. Також, за деякими даними, окупанти протягом останніх днів катували щонайменше 12 мешканців Енергодару.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: