Окупанти викрали першого заступника міського голови Енергодара

Читать на русском
Окупанти, які не домоглися  від міської влади жодної співпраці, викрали першого заступника міського голови Івана Самойдюка.
en-media.tv

Окупанти, які не домоглися від міської влади жодної співпраці, викрали першого заступника міського голови Івана Самойдюка.

Про це повідомив міський голова Енергодара Дмитро Орлов.

Він заявив, що перший заступник не виходить на зв’язок з 19 березня. А сьогодні, 20 березня, у мерії отримали підтверджену інформацію про те, що його викрали окупанти. Наразі не відомо, в якому стані він перебуває.

«Окупанти також розпочали фізичний, психологічний тиск на активних в своїй публічній діяльності мешканців Енергодара. Продовжують розшукувати тих енергодарців, в принциповій позиції яких вбачають для себе загрозу. Просимо депутатів, активістів та публічних енергодарців зараз зберігати максимальну обережність. Не відповідайте на незнайомі телефони, не розповідайте нікому про своє фактичне місцезнаходження», – йдеться в повідомленні.

Громадян Енергодара просять о 14:00 прийти до будівлі міської ради, аби заявити про свою категоричну незгоду щодо викрадення та утримання у неволі громадян України.

Нагадаємо, російські окупанти захопили в полон секретаря міської ради Нової Каховки Дмитра Васильєва та утримують його в СІЗО, застосовуючи тортури.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: