Польща пропонує ЄС ввести повну заборону на торгівлю з РФ

Читать на русском
Польща запропонувала Європейському союзу ввести повну заборону на торгівлю з Росією. Таким чином вони закликають посилити санкції проти Москви.
Getty Images

Польща запропонувала Європейському союзу ввести повну заборону на торгівлю з Росією. Таким чином вони закликають посилити санкції проти Москви.

Про це заявив прем'єр-міністр Польщі Матеуш Моравецький.

Відомо, що Польща пропонує якомога швидше додати до цього пакету санкцій торгову блокаду, включаючи обидва морські порти Росії, а також заборону на сухопутну торгівлю.

«Повне припинення російської торгівлі змусить Росію задуматися про те, чи не краще припинити цю жорстоку війну», – вважає польський політик.

Раніше на цьому тижні країни-члени ЄС погодили четвертий пакет санкцій проти Росії. Тоді головуюча в ЄС Франція заявила, що торговий статус Росії як країни найбільшого сприяння буде анульований.

Нагадаємо, раніше повідомляли, що наступними санкціями США проти Росії може стати повне і всеосяжне торговельне ембарго на будь-яку російську продукцію, а також закриття міжнародних торгових водних шляхів для російських торгових суден.

Додамо, президент США Джо Байден у телефонній розмові з лідером Китаю Сі Цзіньпінем сьогодні, 18 березня, попередив про наслідки, які чекають на Пекін, якщо вони нададуть матеріальну підтримку Росії у війні проти України.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: