ЗСУ ліквідували російського полковника, відповідального за Іловайську трагедію

Читать на русском
У 2014 році 331-й полк був серед тих частин російсько-фашистської армії, які прибули на Донбас рятувати проросійських бойовиків, що зазнавали поразки, від наступу української армії
Ліквідований окупант - полковник російсько-фашистської армії СухарєвFacebook

Збройні Сили України в ході боїв проти російсько-фашистських загарбників ліквідували полковника російсько-фашистської армії Сергія Сухарєва, командира 331-го Костромського полку ВДВ Росії. Сухарєв несе пряму відповідальність за масове вбивство українських військових під Іловайськом у 2014 році.

Про це повідомили у Центрі стратегічних комунікацій та інформаційної безпеки з посиланням на військового блогера Анатолія Штефана.

«Двохсотий» прибув на Урал. Колонка Леоніда ШвецяУ Росії діти неблагополучних сімей мріють влаштуватися в якусь силову структуру, хоч у поліцію, хоч у СІЗО, хоч у Росгвардію – гроші, якась влада, і великого розуму не треба, тільки собача відданість господарю.

Відзначається, що у 2014 році 331-й полк був серед тих частин російсько-фашистської армії, які прибули на Донбас рятувати проросійських бойовиків від наступу української армії. Бойовики, які терпіли під Іловайськом поразку, за участю російсько-фашистських підрозділів перейшли в контрнаступ і оточили місто. Безпосередньо кільце замкнули саме війська РФ.

Убитий 17 березня Сухарєв і його заступник, майор Сергій Крилов, знищений в той же день, були відповідальні за розстріл колон ЗСУ в «зеленому коридорі» під Іловайськом у 2014 році.

Колишній речник штабу АТО Роман Туровець підтвердив цю інформацію.

«Наші герої ліквідували командира 331-го Костромського полку ВДВ Сергія Сухарєва. Так ось: це тип - та сама сволота, яка у 2014 році була тим самим командиром БТГр того ж 331-го полку, що розстріляла колони українських воїнів під Іловайськом. Є справедливість у світі. І цей справедливий суд сьогодні вчинили українські захисники» - написав він.

Раніше Генеральний штаб України опублікував зведення бойових дій за 17 березня, 22-й день війни України проти російсько-фашистських загарбників. Основне - російсько-фашистські війська не можуть досягти жодної своєї стратегічної мети, тому намагаються набрати найманців.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: