ЗСУ завдали нищівних ударів по окупантам на тимчасово зайнятих територіях України – Генштаб

Читать на русском
Українські військові знищили за добу кілька російських літаків, а також розбили з повітря колони техніки та скупчення військ.

Збройні сили України завдали нищівних ударів по угрупованням військ окупантів на тимчасово зайнятих територіях. А на окремих напрямках перейшли у контрнаступ.

Про це йдеться у повідомленні Генштабу.

ЗСУ переходять у контрнаступ на певних напрямках – ЗалужнийУкраїнські військові на певних напрямках переходять у контрнаступ. Втрати є, але менші, ніж у противника.

За підсумками попереднього дня за рахунок дій протиповітряної оборони було знищено три літаки (два з них Су-34). Крім того, збитий один вертоліт, три БПЛА оперативно-тактичного рівня та дві крилаті ракети.

Також було скоєно дев'ять авіанальотів на колони техніки та скупчення військ окупантів.

Російські війська, у свою чергу, продовжують нанесення ракетно-бомбових ударів по інфраструктурі та густонаселеним районам українських міст. Противник продовжує зазнавати втрат і відступає на окремих напрямках. Основні зусилля окупантів зосереджуються на закріпленні та утриманні раніше зайнятих рубежів та районів оборони.

Нагадаємо, раніше російсько-окупаційні війська зробили невдалу спробу прорвати оборону українських військових на Поліському напрямку.

Радник керівника ОПУ Олексій Арестович припускає, що Росія може зосередитись на «ракетній» війні.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: