Окупанти обстріляли Запоріжжя: під удар потрапили вокзал та ботанічний сад

Читать на русском
У Запоріжжі вранці 16 березня під обстріл потрапили залізнична станція та ботанічний сад. Попередньо ніхто не постраждав.

Російські окупанти сьогодні, 16 березня, обстріляли цивільну інфраструктуру Запоріжжя.

Про це повідомили голова обладміністрації Олександр Старух та «Укрзалізниця».

Старух розповів, що одна ракета прилетіла у район ботанічного саду, ще одна – у район залізничного вокзалу «Запоріжжя-2». За попередніми даними, ніхто не загинув.

В «Укрзалізниці» повідомили, що через обстріл пошкоджена інфраструктура станції, але персонал та пасажири не постраждали.

«Зокрема, пошкоджено колії, контактну мережу, у будівлях повилітали шибки. Також на станції знаходилися приміські поїзди без пасажирів, у них пошкоджено вікна. «Укрзалізниця» в найкоротші терміни відновить усю пошкоджену інфраструктуру. Через обстріл будо скасовано приміський рейс Запоріжжя – Канцерівка, поїзд сполученням Запоріжжя – Синельникове відправиться о 09:30 зі станції Запоріжжя-Ліве», – розповіли УЗ

Відправлення всіх приміських поїздів, що відправлялися зі станції «Запоріжжя-2», буде тимчасово перенесено на основний залізничний вокзал міста.

Нагадаємо, сьогодні вранці під обстріл потрапив і Київ. Уламки снаряда впали на житловий будинок у Шевченківському районі, стався частковий обвал.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: