Окупанти відпустили з полону співробітників міськради Бучі та волонтерів

Читать на русском
Російські окупантські війська відпустили співробітників міської ради Київської області, а також волонтерів, яких узяли в полон зранку.

Окупаційні війська Російської Федерації відпустили з полону співробітників Бучанської міської ради Київської області та волонтерів.

Про це повідомляє прес-служба міськради.

«Щойно ми отримали перевірену інформацію, що заручники, про захоплення яких ми повідомили сьогодні вранці, живі і здорові, їх відпустили і вони повернулись до своїх рідних. У всіх них забрали сім-карти, тому вони зараз не на зв'язку», – йдеться у повідомленні.

Раніше у Бучанській міськраді повідомили про взяття в полон співробітників та волонтерів, які до останнього під обстрілами допомагали мешканцям. Ішлося про шістьох осіб.

Нагадаємо, 11 березня окупантами було викрадено міського голову Мелітополя Івана Федорова. Раніше він раніше відмовився співпрацювати із ворогом. За інформацією Запорізької облдержадміністрації, Федоров живий, його утримують на території окупованого Луганська.

13 березня вранці російські окупанти викрали мера ще одного українського міста. Йдеться про мера Дніпрорудного Запорізької області Євгена Матвєєва.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: