Шістнадцята доба війни з Росією: на Чернігівщині окупанти здаються в полон

Читать на русском
У Чернігівській області окупанти зазнають втрат і здаються в полон. У Генштабі повідомили, що РФ залучає ув’язнених для служби в армії.

У Чернігівській області окупанти зазнають втрат і здаються в полон.

Про це повідомляє пресслужба Генштабу ЗСУ.

У Генштабі розповіли про втрати окупантів за два тижні війниРосія втратила більше 12 тисяч військовослужбовців, 335 танків, 49 літаків та більше 80 вертольотів.

«Під час зіткнень з підрозділами Збройних Сил України, що тривають на території Чернігівської області загарбники продовжують нести суттєві втрати. Внаслідок них особовий склад окупаційних військ на цьому напрямку деморалізований та здається у полон. В окремих населених пунктах противник, у порушення норм Міжнародного гуманітарного права, здійснює грабежі, взяття в заручники та страти цивільного населення», – сказано у повідомленні.

Також стало відомо, що на території Херсонської області ворог робить спроби запровадити адміністративно-поліцейський режим, створює систему комендатур.

«За гострої необхідності у поповненні підрозділів ЗС РФ та інших незаконно створених терористичних озброєних угруповань, у Ростовській області, у виправних колоніях триває робота серед ув’язнених з пропозицією приєднатись до окупаційних військ в обмін на амністію. До складу збройних сил РФ готові брати усіх, навіть і тих хто не має досвіду військової служби», – повідомили у Генштабі.

Нагадаємо, у Дніпрі через авіаудари по місту, горить взуттєва фабрика.

Також стало відомо, що станом на 10 березня російські війська від початку вторгнення в Україну здійснили 775 пусків ракет.

Триває 16 доба героїчного протистояння українського народу російському воєнному вторгненню. Сили оборони України дають гідну відсіч та стримують наступальну операцію збройних сил РФ на всіх напрямках.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: