Зброя, допомога біженцям та гуманітарна допомога: що Байден пообіцяв Україні

Читать на русском
Президент США не сказав, яку зброю отримає Україна. Також він пообіцяв, що США з розпростертими обіймами приймуть українських біженців
Джозеф БайденGetty images

Президент Сполучених Штатів Америки Джозеф Байден пообіцяв, що США подбають про передачу Україні озброєння, яке зможе захистити її від російських атак. Також США допоможуть українським біженцям.

Про це він написав на своїй сторінці в Twitter.

«Ми подбаємо про те, щоб Україна мала зброю для захисту від вторгнення російської сили. Ми надішлемо гроші, їжу і допомогу, щоб врятувати життя українців. Ми будемо вітати українських біженців з розпростертими обіймами» - підкреслив він.

Раніше стало відомо, що адміністрація Байдена працює з європейськими союзниками над прискоренням доставки в зону бойових дій в Україні більш досконалих систем протиповітряної оборони та інших озброєнь.

Нагадаємо, в Міноборони раніше заявили, що зараз головним пріоритетом є посилення протиповітряної та протиракетної оборони.

Міністр закордонних справ Дмитро Кулеба закликав західні країни ввести проти Росії більше санкцій і ізолювати її, а також надати Україні необхідну зброю.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: