Кадиров стверджує, що був у Гостомелі і зараз «ще ближче до Києва»

Читать на русском
Рамзан Кадиров стверджує, що був у Гостомелі та перебуває під Києвом. Інформація не підтверджена.

Глава Чеченської республіки Рамзан Кадиров стверджує, що був у Гостомелі Київської області і зараз перебуває «ще ближче до Києва».

Про це він написав у своєму телеграм-каналі.

Кадиров визнав перші жертви серед чеченців в УкраїніГлава Чеченської Республіки Рамзан Кадиров визнав перші втрати серед чеченських солдатів у війні Росії проти України.

«Кульгає ваша розвідка... На відео ми у Гостомелі. Днями ми були приблизно за 20 км від вас, київські нацики, а зараз ще ближче, і здогадайтеся, наскільки близько ми наблизилися?» – написав Кадиров.

«Адже з одного боку Києва заходимо ми, а з іншого боку старі досвідчені бійці на чолі з моїм дорогим братом Адамом Делімхановим, які пройшли дві воєнні кампанії та багаторазово демонстрували свої бойові здібності та дух. Ми насправді покажемо вам, що російська практика вчить війні краще, ніж іноземна теорія та рекомендації військових радників. Внесу інтригу: а може ми вже в Києві і чекаємо потрібної команди?» – додав він.

Про те, що Кадиров може бути в Україні, написали кілька російських пропагандистських ЗМІ.

Ця інформація не підтверджена. За словами радника керівника ОПУ Олексія Арестовича, якщо Кадиров справді під Києвом, то Збройні сили України знищать його: «Буде інформація – знищимо. Не встановимо інформацію – знищимо наступного разу».

Нагадаємо, раніше нардеп Федір Вениславський розповів, що у лавах російських військ, які намагаються захопити Київ, є так звані загороджувальні загони, які не дають відступати солдатам. Спеціальні загони складаються з кадировців.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: