ЗСУ знищили російської техніки на 5 мільярдів доларів, – Forbes

Читать на русском
Станом на 12 березня, українські військові знищили 2593 одиниці ворожої техніки, яка оцінюється у 5 млрд доларів.
Фото mind.ua

Станом на 12 березня, українські військові знищили 2593 одиниці ворожої техніки, яка оцінюється у 5 млрд доларів.

Про це повідомляє Forbes Україна.

Відомо, що серед знищеної техніки 58 літаків, 83 гелікоптери, 363 танки та 1205 бойових броньованих машин. Зауважують, що 47% загальних втрат припало на літаки та гвинтокрили, 29% – на танки, 14% – на бойові броньовані машини.

Росії не буде. Колонка Леоніда ШвецяТе, що відбувається зараз з Росією, є злочином у багатьох відносинах, і один з важливих наслідків – втрата будь-яких перспектив молоддю, крім найсумніших, а то й трагічних.

«Зруйновані танки коштували Росії 1,5 млрд дол, а ББМ – 0,7 млрд дол, літаки та гелікоптери разом – 2,4 млрд дол.», – додають у видані.

Нагадаємо, через два тижні після вторгнення Росії в Україну Кремль почав накривати наймасштабнішу кризу з початку 90-х. ВВП Росії вже скоротилося на 30 млрд доларів, або 9% у 2022 році.

Додамо, противник продовжує наступальну операцію проти України. Зазнавши втрат на Поліському, Сіверському, Південнобузькому напрямках, ворог зупинений на раніше досягнутих рубежах та здійснює перегрупування військ, відновлює боєздатність підрозділів, поповнює запаси.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: