У Міноборони Білорусі відреагували на інформацію щодо ракетного удару

Читать на русском
Міністерство оборони Білорусі спростувало інформацію про ракетний удар по білоруському селу, тоді як Командування Повітряних сил ЗСУ повідомило про провокацію.

Міністерство оборони Білорусі спростувало інформацію про ракетний удар по білоруському селу, тоді як Командування Повітряних сил ЗСУ повідомило про провокацію.

Про це повідомляє Міноборони Білорусі.

«Міністерство оборони однозначно заявляє, що інформація про ракетний удар по білоруському селі є відвертим маренням», - повідомила офіційний представник Міністерства оборони РБ Інна Горбачова.

«Військове відомство заявляє, що розповсюджувана інформація про завдання ударів по території Республіки Білорусь є черговою провокацією і спробою розкачати білоруське суспільство. Станом на 18:30, незважаючи на заяви українських чиновників та низки ТГ-каналів, ні засоби контролю та розвідки повітряного простору, ні підрозділи МНС, які виконують завдання у цих районах, не підтверджують подібну інформацію», - заявили у Міноборони РБ.

Нагадаємо, Командування Повітряних сил ЗСУ та Державна прикордонна служба України раніше заявили, що вдень 11 березня російські літаки зайшли на територію України, розгорнулися над українськими населеними пунктами Городище та Тумень, після чого завдали вогневої поразки населеному пункту Копані.

Раніше міністр оборони Олексій Резніков заявляв, що Росія планує бомбардування населених пунктів у Білорусі, щоб звинуватити в цьому Україну.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: