На Сумщині в полон захопили 14 російських військових

Читать на русском
У Сумській області у план захопили 14 російських військових, серед них медик, оператор-навідник БМП, водій військової техніки та командувач групи.

На Сумщині сьогодні, 7 березня, під час руху колони військової техніки у напрямку обласного центру українські військові взяли в полон 14 окупантів.

Про це повідомили у Нацполіції.

Військовополонені росіяни вийшли на пресконференцію в КиєвіВійськовослужбовці РФ, які опинилися в українському полоні внаслідок своїх агресивних дій на території України, вийшли на пресконференцію і закликали співгромадян чинити опір Путіну.

Поліцейські затримали військовослужбовців Російської Федерації у порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу.

«Поліцейські вже встановили нападників. Серед них військовий медик, оператори-навідники БМП, водії військової техніки та спеціалізованих машин, а також командувач їхньою групою. За цим фактом слідчі відкрили кримінальне провадження за частиною 2 статті 110 Кримінального кодексу України «Зазіхання на територіальну цілісність та недоторканність України», – повідомили в поліції.

Нагадаємо, російських військовополонених зможуть віддавати їх матерям, якщо ті приїдуть за ними до Києва.

Радник ОПУ Олексій Арестович допустив створення спеціальних таборів для полонених російських військових – відповідно до норм міжнародного права.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: