ЗСУ підбили у Чорному морі російський корабель

Читать на русском
Українські військові потопили російський корабель у Чорному морі поблизу Одеси. Ворог зазнав втрат.
Фото: facebook.com/sergey.bratchuk

Українські військові потопили російський корабель поблизу Одеси. Ворог зазнав втрат.

Про це у понеділок, 7 березня, повідомив речник Оперативного штабу Одеської обласної військової адміністрації Сергій Братчук у Telegram.

Вторгнення в Україну: скільки солдатів і техніки втратила російська арміяРосійська армія втратила в Україні понад 11 тисяч людей, майже тисячу бойових броньованих машин, 290 танків та іншу техніку.

«Слава Україні, друзі. Трохи тримали інтригу, а зараз можу сказати: «російський корабель» все ж таки пішов на#уй. У ворога втрати наші молодці. Слава Збройним силам України... Ми знищуватимемо ворога. Мінус один корабель», - сказав Братчук.

Нагадаємо, за даними Міноборони, окупанти намагаються сконцентрувати сили та засоби для нової хвилі атак, насамперед – на Київ, Харків, Чернігів та Миколаїв.

З 24 лютого втрати російської армії у війні з Україною перевищили 11 тисяч людей. Також українські військові знищили: 290 танків, 999 бойових броньованих машин, 117 артилерійських систем, 50 одиниць РСЗВ, 23 засоби ППО, 46 літаків, 68 вертольотів, 454 одиниці автомобільної техніки, три кораблі/катери, 60 цистерн з ПП тактичного рівня.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: