Обстріли Харкова: зруйновано житлові будинки, адмінбудівлі та лікарні, загинули 8 людей

Читать на русском
Внаслідок обстрілів Харкова 6 березня загинуло вісім людей. Крім того, повністю або частково зруйновано багатоповерхові житлові будинки, адмінбудівлі, медустанови.
informator.ua

Російські окупанти ввечері 6 березня вчинили черговий масований обстріл Харкова з повітря. В результаті були повністю або частково зруйновані багатоповерхові житлові будинки, адмінбудівлі, медустанови, навчальні заклади та гуртожитки. За попередніми даними, загинули 8 людей.

Про це повідомили у ДСНС.

Також сталися масштабні пожежі у 21 будівлі центральної частини міста, зокрема:

  • у провулку Карбишева – 3 пожежі, з яких дві у 15-ти та 4-поверхових житлових будинках;

  • пожежу у Харківському музичному училищі на Гімназійній набережній;

  • Московський проспект – 10 пожеж, з яких 7 у багатоповерхових житлових будинках та студентських гуртожитках, одна у медустанові;

  • Майдан Героїв Небесної сотні – 7 пожеж, 4 з яких – житлові будівлі.

Крім того, внаслідок обстрілів було зруйновано або частково зруйновано 11 будівель на вул. Гіршмана, Чернишевського, Алчевського, Мироносицького.

«Рятувальниками під час ліквідації пожеж та розбирання завалів було врятовано та евакуйовано близько 200 людей. Також пожежники під завалами знайшли тіла 8 загиблих. Остаточна інформація про загиблих та постраждалих наразі уточнюється», – додали у ДСНС.

Нагадаємо, 6 березня через обстріл у Харкові було пошкоджено телевежу, будівлю Військової служби правопорядку ЗСУ, поліклініку МВС України.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: