Обстріл аеропорту «Вінниця»: з-під завалів дістали 15 людей, 9 із них загиблих

Читать на русском
7 березня рятувальники дістали з-під завалів зруйнованого ракетним обстрілом російських військ аеропорту Вінниця у Гавришівці 15 людей.

У понеділок вранці 7 березня рятувальники дістали з-під завалів зруйнованого ракетним обстрілом російських військ аеропорту Вінниця у Гавришівці 15 людей.

Про це повідомляє пресслужба ДСНС у Телеграм.

Ракетний удар по Вінниці: стало відомо про постраждалихУ результаті ракетного обстрілу Вінницького аеропорту постраждалі та загиблі є серед цивільних та військових.

«Продовжуються пошуки людини під завалами на території аеропорту поблизу с. Гавришівка Вінницького району. 7 березня станом на 7:00 з-під завалів будівель на території аеропорту «Вінниця» деблоковано 15 людей, з них 9 загиблих (5 цивільних, 4 військові), пошукові роботи продовжуються», - йдеться у повідомленні.

Загалом до проведення аварійно-рятувальних робіт від ДСНС було залучено 143 особи особового складу та 23 одиниці спецтехніки, у тому числі 30 курсантів Вищого професійного училища цивільного захисту Львівського державного університету ДСНС м. Вінниці.

Нагадаємо, за даними Міноборони, окупанти намагаються сконцентрувати сили та засоби для нової хвилі атак, насамперед – на Київ, Харків, Чернігів та Миколаїв.

З 24 лютого втрати російської армії у війні з Україною перевищили 11 тисяч людей. Також українські військові знищили: 290 танків, 999 бойових броньованих машин, 117 артилерійських систем, 50 одиниць РСЗВ, 23 засоби ППО, 46 літаків, 68 вертольотів, 454 одиниці автомобільної техніки, три кораблі/катери, 60 цистерн з ПП тактичного рівня.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: