З Маріуполя знову спробують евакуювати мирне населення

Читать на русском
У Маріуполі сьогодні, 6 березня, з 12.00 починається евакуація мирного населення. З 10.00 до 21.00 має бути встановлено режим тиші.
Getty Images

У Маріуполі сьогодні, 6 березня, з 12:00 починається евакуація мирного населення. З 10:00 до 21: 00 має бути встановлено режим тиші.

Про це повідомляє Маріупольська міська рада.

Згідно з повідомленням, в якості гуманітарного «зеленого» коридору обраний маршрут Маріуполь - Портовське - Мангуш - (в об'їзд Нікольського) Республіка - Розівка - Більмак - Пологи - Оріхів - Запоріжжя.

Відхилятися від маршруту гуманітарного коридору категорично забороняється.ь Евакуація населення буде відбувається з трьох локацій муніципальними автобусами:

  • СК «Іллічівець» (пр. Нахімова, 53)
  • Драматичний театр (Театральна площа, 1)
  • Кальміуська районна адміністрація - (пр. Металургів, 193

«Слідуючи маршрутом гуманітарного коридору можна виїхати з міста на особистому транспорті, рухаючись в колоні муніципального транспорту (виключно за автобусами). В голові колони буде забезпечено супровід Червоного Хреста. Прохання до всіх водіїв, які виїжджають з міста, максимально сприяти евакуації мирного населення – беріть з собою людей, заповнюйте максимально транспорт», – додають у міській раді.

Нагадаємо, вчора, 5 березня, мала відбутись евакуація населення з Маріуполя, однак її довелось перенести через недотримання окупантами режиму тиші.

Додамо, що 5 березня, з Волновахи почалася евакуація у зв'язку з триваючими активними бойовими діями російських агресорів. Вдалося евакуювати 400 місцевих жителів.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: