З Волновахи вдалося евакуювати 400 місцевих жителів

Читать на русском
Сьогодні, 5 березня, з Волновахи почалася евакуація у зв'язку з триваючими активними бойовими діями російських агресорів.
Укрінформ

Сьогодні, 5 березня, з Волновахи почалася евакуація у зв'язку з триваючими активними бойовими діями російських агресорів.

Про це повідомив начальник Донецької обласної Військової адміністрації Павло Кириленко.

Відомо, що станом на 14:50 сьогоднішнього дня, 5 березня, з Волновахи та навколишніх селищ вдалося евакуювати близько 400 жителів Це ті люди, хто зміг напередодні дістатися до населеного пункту, біля якого зупинилася колона евакуаційного транспорту.

«Хоча на сьогоднішній день ми мали намір і необхідний транспорт для евакуації значно більшої кількості людей, рух колони змушені були припинити, оскільки росіяни знову почали нещадний обстріл Волновахи», – зазначив Кириленко.

Зараз людей доставляють в безпечне місце.

Нагадаємо, у зв'язку з тим, що російська сторона не дотримується режиму тиші і продовжує обстріли в районі Маріуполя та його околиць, евакуація мирних мешканців переноситься.

Раніше повідомляли, що у місті Ірпінь, де проводиться евакуація населення, ворог підірвав залізничні колії. Людей будуть вивозити автобусами.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: