Покинуті авто, які блокують евакуацію, конфіскуватимуть на потреби оборони

Читать на русском
Мер Києва повідомив, що під'їзди до столичного вокзалу блокують покинуті автомобілі громадян, які евакуюються залізницею. Він закликав цього не робити і додав, що машини, які заважають, будуть евакуювати на користь оборони.
Віталій КличкоУкраїнська правда

Столичний голова Віталій Кличко звернувся до киян із проханням не залишати свої авто біля залізничного вокзалу.

Про це повідомляє прессслужба КМДА.

За його словами покинуті автівки, які блокують під’їзд до вокзалу, служби евакуюють на вулиці поруч – Жилянську, Саксаганського та інші.

«Але військова адміністрація попереджає, що безконтрольно залишені на Привокзальній площі авто, що блокують проїзд і швидку евакуацію, можуть бути конфісковані на потреби оборони і захисту Києва. Тому не залишайте свої автівки там, де вони заважають», - заявив мер.

Нагадаємо, у столиці, як і в інших містах, які зазнають найбільшої агресії РФ, триває евакуація жінок і дітей потягами. Усі потяги зі сходу в напрямку заходу України стали евакуаційними – за посиланням можна подивитися перелік актуальних напрямків.

Раніше столична влада звертала увагу, що сьогодні, 03 березня, для приватного та громадського транспорту будуть відкриті Північний та Дарницький мости.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: