Прокурорів-дезертирів каратимуть за законами воєнного часу – генпрокурор

Читать на русском
Генпрокурорка жорстко звернулася до дезертирів, які дають хабарі, щоб втекти з України на час війни.
Ірина ВенедіктоваОфіс генпрокурора

Генеральний прокурор України Ірина Венедіктова має намір доручити створити робочу групу для складання списку прокурорів-дезертирів та карати їх за законами воєнного часу.

Про це вона написала на своїй сторінці у фейсбук.

«Скоро проведемо «перекличку» особового складу і зрозуміємо хто на місцях, хто на війні. Також настав час зробити інвентаризацію мотлоху, який втік від своїх співвітчизників. Де ви, гімнюки, знайшли ці десятки тисяч доларів, якими намагались підкупити прикордонників, де?», – обурилася Венедіктова.

Біологічна війна. Колонка Леоніда Швеця21 лютого Володимир Путін оголосив війну Україні та Сполученим Штатам. Важко сказати, як далеко сягає коріння ненависті господаря Кремля до України.

За її словами, прокурори показують робочі посвідчення, щоб їх пропустили на кордоні і кидають тінь на всю прокуратуру.

«Розумію, що у всіх без винятку правоохоронних органах таких «лицарів» вистачає. Днями доручу створити групу для складання списку «хероїв». Хлопці, ви вже вибачайте, але як кажуть - за законами воєнного часу…», – написала генпрокурорка.

Нагадаємо, нещодавно Венедіктова звернулася до громадян Росії та окремо до Путіна. Також у зв'язку з нападом РФ Офіс генпрокурора порушив справу за двома статтями: ч. 3 ст. 110 та ч. 2 ст. 437 КК України.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: