Переговори України і Росії: українська делегація прибула до кордону з Білоруссю

Читать на русском
Українська делегація прибула в район українсько-білоруського кордону для участі в переговорах з представниками Російської Федерації.

Українська делегація прибула в район українсько-білоруського кордону для участі в переговорах з представниками Російської Федерації.

До складу делегації увійшли: голова фракції «Слуга народу» Давид Арахамія, міністр оборони України Олексій Резніков, радник керівника Офісу президента Михайло Подоляк, перший заступник глави делегації України в Тристоронній контактній групі Андрій Костін, народний депутат Рустем Умєров та заступник міністра закордонних справ України Микола Точицький.

Ключове питання перемовин – негайне припинення вогню та відведення військ із території України.

Раніше Олександр Лукашенко зателефонував Володимиру Зеленському. Політики домовилися про переговори на українсько-білоруському кордоні.

25 лютого, Володимир Зеленський звернувся до Володимира Путіна із пропозицією провести переговори: «Хочу ще раз звернутися до президента Російської Федерації. По всій території України тривають бої. Давайте сідати за стіл переговорів. Щоб зупинити загибель людей».

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: