Переговори України і Росії відбудуться на кордоні з Білоруссю

Читать на русском
Олександр Лукашенко зателефонував Володимиру Зеленському. Політики домовилися про переговори на українсько-білоруському кордоні.
Слово і діло

Олександр Лукашенко зателефонував Володимиру Зеленському. Політики домовилися про переговори на українсько-білоруському кордоні.

Про це повідомляють в Офісі президента.

Відомо, що політики домовилися, що українська делегація зустрінеться з російською без попередніх умов на українсько-білоруському кордоні, в районі річки Прип'ять.

Зазначають, що Лукашенко взяв на себе відповідальність за те, що на час проїзду, переговорів та повернення української делегації всі літаки, гелікоптери та ракети, розміщені на білоруській території, залишаться на землі.

Перед цим в МЗС України заперечили, що переговори з Росією для припинення вогню відбудуться у Гомелі. Там також не підтвердили, що українську делегацію на переговорах очолюватиме заступник міністра Микола Точицький.

Раніше стало відомо, що Володимир Путін під час розмови із Сі Цзіньпіном заявив, що готовий «вести переговори на високому рівні з українською стороною».

25 лютого, Володимир Зеленський звернувся до Володимира Путіна із пропозицією провести переговори: «Хочу ще раз звернутися до президента Російської Федерації. По всій території України тривають бої. Давайте сідати за стіл переговорів. Щоб зупинити загибель людей».

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: