Абрамович на прохання України допомагає в українсько-російських переговорах – ЗМІ

Читать на русском
Мільярдер Роман Абрамович на прохання України перебуває в Білорусі для допомоги у переговорах між Україною та РФ у рамках зусиль щодо припинення війни.

Мільярдер Роман Абрамович на прохання України перебуває в Білорусі для допомоги у переговорах між Україною та РФ у рамках зусиль щодо припинення війни.

Про це пише The Jerusalem Post.

Російський мільярдер, який має тісні зв'язки з єврейськими громадами України та Росії, на прохання влади України перебуває у Білорусі для надання допомоги у переговорах.

Унікальна ситуація, в якій можливо все: експерти оцінили ймовірність вступу України до ЄСПолітологи розповіли, чи дійсно Україна зараз отримала шанс на вступ до Європейського Союзу.

Цю інформацію підтвердив продюсер Олександр Роднянський, який послався на розмову з Абрамовичем.

«Українці намагалися знайти в Росії когось, хто міг би допомогти у пошуку мирного рішення. Вони звернулися за допомогою, і Роман – це та людина, яка вирішила допомогти та мобілізувати підтримку для мирного вирішення проблеми», - сказав Роднянський.

Представник Абрамовича не став коментувати повідомлення про те, що власник «Челсі» перебуває у Білорусі, але підтвердив звернення до нього офіційних осіб України.

«Я можу підтвердити, що до Романа Абрамовича зверталася українська сторона за підтримкою у досягненні мирного врегулювання, і що з того часу він намагається допомогти. З огляду на те, про що йдеться, просимо зрозуміти, чому ми не прокоментували ні ситуацію як таку, ні її причетність», - сказав представник бізнесмена.

Раніше експерт спрогнозував результати зустрічі делегацій.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: