Мер Чернігова озвучив нагальні потреби міста

Читать на русском
Чернігів оборонятиметься й надалі, зараз російського ворога деморалізовано. Про це заявив мер міста Владислав Атрошенко у відеозверненні.

Чернігів оборонятиметься й надалі, зараз російського ворога деморалізовано.

Про це заявив мер міста Владислав Атрошенко у відеозверненні.

Він також озвучив першочергові потреби міста, де потрібна допомога громадянського населення.

«Ми Чернігів не здамо! Ми на своїй землі і захищатимемо своє рідне місто та Україну! Чернігівці, будь ласка, не піддавайтеся на інформаційні провокації. Ворог зараз деморалізований. Зброю можна взяти на Верені, 2. Якщо локація зміниться – повідомлю. Електропостачання у Чернігові відновлюється, але є потреба у генераторах для геріатричного пансіонату та у медикаментах для лікарень», - повідомив Атрошенко.

За його словами, найбільша проблема у місті зараз – з геріатричним будинком, у якому немає ні тепла, ні електроенергії. Там перебувають близько 400 людей похилого віку. Атрошенко звернувся до чернігівців із проханням тимчасово розмістити їх у себе. А бізнес закликав допомогти з потужними генераторами та ліками.

«Хто може надати дизель-або бензинові генератори від 10 до 250-300 кіловат на годину, будь ласка, повідомте на телефон 102. Ми заберемо звідти інформацію. Власники аптек, скоординуйтесь із базовими лікарнями міста за медикаментами. Слава Україні! Смерть ворогам», - наголосив Атрошенко.

Нагадаємо, українські військові терміново розшукують колону ворожої техніки, позначену літерою V.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: