Під Сумами танки окупантів розстріляли автобус з цивільними

Читать на русском
В Сумській області російські військові розстріляли з танків автобус з цивільними. Інформація щодо постраждалих поки уточнюється.
facebook.com/sumska.oda

В Сумській області російські військові розстріляли з танків автобус з цивільними. Інформація щодо постраждалих поки уточнюється.

Про це повідомив голова Сумської ОДА Дмитро Живицький.

Відомо, що обстріл стався між Чупахівкою і Довжиком, Охтирський район. Російські танки розстріляли автобус з цивільними. Швидкі допомоги до нього зараз не підпускають. Місцевість навколо замінована, проїхати до них не можуть. Сімейні лікарі пішки із амбулаторії виходять їм на зустріч, на місце розстрілу.

«Будуть намагатися надавати їм медичну допомогу до приїзду швидкої. Інформація перевірена. Деталі згодом», – додав Живицький.

Нагадаємо, російський снаряд потрапив до житлового дев'ятиповерхового будинку у місті Буча Київської області. Пожежу локалізували, але не загасили повністю через невгамовні обстріли.

Захисники України підпалили колону російської бронетехніки у Харкові. Частину техніки і групи росіян, які прорвалися у місто, уже ліквідовано.

Також раніше повідомляли, що МВС України запустило сайт 200rf.com, на якому публікує фото та документи загиблих та полонених окупантів, щоб їхні родичі могли їх знайти.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: