У КПРФ зажадали від Путіна негайно припинити війну в Україні

Читать на русском
Це важливо, тому що КПРФ - партія, яка фактично розпалила війну, саме комуністи вимагали від Путіна раніше негайного визнання Росією терористичних псевдореспублік
Держдума РФІА Regnum

У Державній Думі Росії почали вимагати від Путіна припинити війну з Україною, причому зробити це негайно. З такими заявами виступили депутати ДД РФ від Компартії Росії.

Зокрема, про це написав депутат від КПРФ Михайло Матвєєв у своєму Twitter.

«Вважаю, що війна повинна бути негайно зупинена. Голосуючи за визнання ДНР / ЛНР, я голосував за мир, а не за війну. За те, щоб Росія стала щитом, щоб не бомбили Донбас, а не за те, щоб бомбили Київ» - написав він.

При цьому Матвєєв не перший, хто вимагає від Путіна зупинити війну. До його з такою ж заявою виступив ще один депутат-комуніст, Олег Смолін. Це важливо тому, що КПРФ - партія, яка фактично розпалила війну, саме комуністи вимагали від Путіна раніше негайного визнання Росією терористичних псевдореспублік «Л/ДНР».

Нагадаємо, що втрати російських військ в Україні на ранок суботи 26 лютого складають близько 3500 убитих і близько 200 полонених.

В результаті військової агресії Російської Федерації проти України поранення отримали 1 115 осіб. ще 198 людей загинули, у тому числі 3 дитини.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: