Лукашенко може ухвалити рішення про участь у війні проти України – Центр оборонних стратегій

Читать на русском
За даними громадської організації, самопроголошений білоруський уряд може взяти участь у воєнних діях в Україні на стороні РФ.

Самопроголошений президент Білорусі Олександр Лукашенко може ухвалити рішення про участь їхніх військових у війні проти України на стороні Російської Федерації.

Про це повідомляє Центр оборонних стратегій.

«Існує дуже велика вірогідність того, що самопроголошений уряд Республіки Білорусь (РБ) в найближчі години ухвалить рішення про участь Збройних сил РБ у війні, що веде Російська Федерація проти України. Це означатиме задіяння всіх сил та засобів збройних сил Білорусі проти наших сил оборони», – інформує організація.

На думку Центру, причиною такого рішення буде те, що громадянин Лукашенко повністю залежить, у тому числі у питаннях власної безпеки, від Путіна. Вони вважають, що в разі ухвалення такого рішення та його реалізації це буде чергова трагедія історичного масштабу на руках Путіна та Лукашенко.

Раніше ми повідомляли, що російський снаряд потрапив до житлового дев'ятиповерхового будинку у місті Буча Київської області.

Нагадаємо, що Володимир Зеленський через вторгнення Росії звернувся до народу Білорусі.

Також, Зеленський запросив іноземців долучитися до тероборони.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: