Хакери Anonymous оголосили кібервійну Росії

Читать на русском
Міжнародна хакерська група Anonymous проголосила кібервійну проти російської влади та президента РФ Володимира Путіна.
armyinform.com.ua

Міжнародна хакерська група Anonymous проголосила кібервійну проти російської влади та президента РФ Володимира Путіна.

Сьогодні, 26 лютого, хакерська група записала відеозвернення до президента РФ.

Колектив Anonymous офіційно веде кібервійну проти РФ. Зазначають, що операції спрямовані проти російського уряду. Їм уже вдалося «покласти» сайт головного пропагандистського рупора Кремля RT, проблеми спостерігаються і в роботі сайту Кремля і Міноборони РФ.

Країни-жертви та країни-агресори у хакерських війнах«Слово і діло» пропонує подивитися, які країни найчастіше ставала жертвами кібератак та які країни найчастіше здійснювали атаки.

«Ви, напевно, пам’ятаєте, як у 2018 році наша група зламала сайт «Роскомнагляду»? Містер Путін, Ви пам’ятаєте, як програли Афганістану? Тепер ми злили дані Міноборони Росії. Там були пошта та паролі, і тепер ця база у вільному доступі в Twitter. Ваша недавня спроба загрожувати Фінляндії та Швеції – сором. Ви загрожували цим країнам, якщо вони вступлять до НАТО. Сьогодні ми поклали сайти Федеральної антимонопольної служби, Кремля та Russia Today та інші сайти пов’язані з російською владою», – заявили Anonymous.

Хакери кажуть, що вивалять увесь бруд, який Путін намагається приховати від населення, якому він постійно бреше.

«Ми покажемо кожен скелет у шафі. Зараз ми вимагаємо відновити права українського народу та піти у відставку», – додають у повідомленні.

Нагадаємо, міністр закордонних справ України Дмитро Кулеба повідомив, що розпочалася технічна підготовка до ухвалення рішення про відключення Російської Федерації від міжнародної міжбанківської системи SWIFT.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: