СБУ створила чат-бот для повідомлень про пересування ворога та диверсантів

Читать на русском
В українців з'явилася нова можливість оперативно повідомляти про пересування російської техніки та диверсійно-розвідувальних груп.
Ілюстративне фотосайт СБУ

Громадянам України пропонують оперативно повідомляти про пересування російської техніки та диверсійно-розвідувальних груп, саме тому Служба безпеки України створила у Телеграм чат-бот для подібних повідомлень.

Про це йдеться у повідомленні прес-служби СБУ.

«Бачите російські війська та техніку?. Помітили ворожі ДРГ? Повідомте про це негайно! Для цього створено спеціальний ОФІЦІЙНИЙ чат-бот у Telegram – https://t.me/stop_russian_war_bot», - зазначають в СБУ.

У СБУ дали інструкції, як поводитися під час обстрілуУ СБУ розповіли, як вести себе під час обстрілів - вони розмістили інструкції на випадок обстрілів із різного виду зброї.

При цьому, також вказується акаунт, до якого можно звернутися у разі перебоїв нового бота.

«Достовірність перевірено! Бот отримує та передає інформацію у відповідні штаби реагування. У разі перебоїв у роботі бота, прохання надсилати інформацію в особисті повідомлення телеграм-акаунту @stop_russian_war. Захистимо Україну разом!», - йдеться у повідомленні прес-служби.

Нагадаємо, що СБУ попередила про можливі диверсії у Донецьку.

Раніше ми повідомляли, що у ніч на 26 лютого українські військові спільно з поліцією та лавами тероборони відбили абсолютно всі атаки російських військових.

На Луганщині тривають бої з військами окупантів. Місто Щастя знищене на 80%, сильні обстріли торкнулися інших міст. Станиця Луганська захоплена російськими військовими.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: