У Кремлі назвали умови припинення війни в Україні

Читать на русском
Путін готовий провести переговори з керівництвом України. У Кремлі назвали умови припинення повномасштабної війни.
Слово і діло

Путін готовий провести переговори з керівництвом України. У Кремлі назвали умови припинення повномасштабної війни.

Про це заявив прессекретар президента РФ Дмитро Пєсков, пише РБК.

Військовий експерт розповів, скільки може тривати наступ Росії і що буде даліВійськовий експерт розповів, скільки може тривати наступ Російської Федерації на Україну і що буде далі.

За його словами, «операція має свої цілі, вони повинні бути досягнуті».

У Кремлі пояснили, що цілі «кампанії» глава російської держави вже називав – це «демілітаризація та денацифікація України».

«Насамперед президент Путін завжди наполягав на переговорах та дипломатії. І фактично він ініціював питання щодо гарантій безпеки для Російської Федерації. Україна — це лише частина проблеми, це частина серйознішої проблеми гарантій безпеки для Росії і, звичайно, президент Путін готовий вести переговори», — заявив прессекретар президента.

Нагадаємо, сьогодні вночі РФ повномасштабно вторглася у мирні міста України. ЗСУ чинять гідний опір та знищують техніку ворога. Водночас, вже з'являються повідомлення про перших загиблих і поранених.

Внаслідок сьогоднішніх атак Росії загинуло понад 40 українських військовослужбовців, ще кілька десятків поранено. Втрати уточнюються.

На час воєнного стану медичні заклади надаватимуть допомогу всім, хто її потребує. Запасів медикаментів та розхідних матеріалів достатньо, є чіткі механізми їх оновлення.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: