Атака окупантів під Черніговом відбита, є трофеї та полонені – Залужний

Читать на русском
Окупанти зазнали серйозних втрат і відступили, кидаючи техніку та поранених. Українська армія захопила трофеї та полонених
Фото з місця подійFacebook

Збройні Сили України на чернігівському напрямку відбили атаку російських окупантів. Ворог зазнав втрат і відступив, кидаючи поранених і техніку. Українські війська захопили трофеї та полонених.

Про це повідомив Головнокомандувач ЗСУ Валерій Залужний.

«На чернігівському напрямку і безпосередньо на підході до Чернігова українським військовим вдалося утримати оборону і відбити прорив російських військ. Ворожа техніка змушена була відступити з Чернігова в напрямку Седнева і з Городні в Семенівку. Захоплені ворожі трофеї у вигляді техніки та документів з особистими даними росіян. Смерть ворогам!»- написав він.

Нагадаємо, що за даними ЗСУ, Україна за першу добу не дала Росії досягти своїх загарбницьких планів. Станом на північ 25 лютого ведеться організована оборонна операція на півдні та інших напрямках.

За перший день війни загинуло 57 мирних громадян України та 137 українських військовослужбовців. За попередніми даними, в ході вторгнення в Україну Росія втратила майже 400 своїх військових.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: