У Чернігівській області ЗСУ відбили наступ окупанта

Читать на русском
У прикордонних пунктах на півночі України тривають бойові дії. Військові зупинили наступ окупанта в Чернігівській області.
facebook.com/rnbou

У прикордонних пунктах на півночі України тривають бойові дії. Військові зупинили наступ окупанта в Чернігівській області.

Про це повідомляє пресслужба Генштабу ЗСУ.

«Збройні Сили України стійко утримують оборону держави. У Чернігівській області вдалося зупинити противника», – йдеться в повідомленні.

Додамо, що українські солдати взяли під контроль Маріуполь і Щастя. Крім того, було знищено шість російських літаків, два вертольоти і десятки одиниць техніки.

Воєнний стан в Україні: які обмеження діютьВ Україні запроваджено воєнний стан. На нашій інфографіці – які обмеження передбачені законом.

Наразі важкі бої ведуть на Харківському напрямку та в районі проведення операції Об'єднаних сил, де противник поніс втрати в живій силі та техніці.

Нагадаємо, сьогодні вночі РФ повномасштабно вторглася у мирні міста України. ЗСУ чинять гідний опір та знищують техніку ворога. Водночас, вже з'являються повідомлення про перших загиблих і поранених.

Внаслідок сьогоднішніх атак Росії загинуло понад 40 українських військовослужбовців, ще кілька десятків поранено. Втрати уточнюються.

На час воєнного стану медичні заклади надаватимуть допомогу всім, хто її потребує. Запасів медикаментів та розхідних матеріалів достатньо, є чіткі механізми їх оновлення.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: