Мера обласного центру підозрюють у корупції

Читать на русском
Мера Ужгорода Богдана Андріїва підозрюють у кримінальному правопорушенні через призначення у липні 2019 року керівника КНП Центральна міська клінічна лікарня.
Фото УП.

Мера Ужгорода Богдана Андріїва підозрюють у кримінальному правопорушенні через призначення у липні 2019 року керівника КНП «Центральна міська клінічна лікарня».

Про це пише «Сайт міста Ужгород».

Які обіцянки мери мають виконати у 2022 роціВіталій Кличко знову обіцяв відкрити Подільсько-Воскресенський міст, а Сергій Моргунов – облаштувати оглядовий майданчик на Замковій горі у Вінниці.

«Після розгляду кандидатур на вакантну посаду керівника лікарні конкурсна комісія, яку очолював Олександр Білак, ухвалила рішення та обрала переможця конкурсу Івана Кураха. Наступний крок – подання на ім'я міського голови Богдана Андріїва про призначення терміном на 3 роки Івана Кураха на посаду директора КНП «Ужгород міська лікарня». Це подання із зазначеним терміном дії договору з переможцем конкурсу «3 роки» було опубліковано на сайті Ужгородської міської ради», – пише видання.

ЗМІ дослідили, що у контракті мало бути прописано 3 роки, але Андріїв підписав його на 5 років.

Також, за їхніми даними, в Управлінні охорони здоров'я та цивільного захисту населення Ужгородської міської ради відсутній протокол засідання конкурсної комісії.

Нагадаємо, «Слово і діло» пропонує подивитися, як міські голови облцентрів працювали упродовж 2021 року і наскільки їм вдалося впоратися з виконанням обіцяного.

Раніше ми писали, які обіцянки мери мають виконати у 2022 році.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: