В Ужгороді відкрився анонімний кабінет вакцинації від коронавірусу

Читать на русском
В Ужгороді запрацював анонімний пункт вакцинації від коронавірусу, в якому також можуть зробити щеплення власники фейкових COVID-сертифікатів.
З відкритих джерел

В Ужгороді запрацював анонімний пункт вакцинації від коронавірусу, в якому також можуть зробити щеплення власники фейкових COVID-сертифікатів.

Про це повідомив лікар-інфекціоніст Віктор Петров, повідомляє Суспільне.

Пункт вакцинації працює на вулиці Східній, 4/1, цілодобово та без запису.

Карта вакцинації: ситуація в областях України на 17 листопадаВ Україні з початку кампанії з вакцинації проти COVID-19 зробили понад 21 млн щеплень. Зеленський закликав українців вакцинуватися.

«Для того, щоб вакцинуватися, навіть не потрібно буде вказувати свої особисті дані, зокрема, прізвище, ім'я, по батькові, дату народження, свій телефон. Щоби можна було якимось чином вести медичну документацію вам необхідно буде придумати або номер, або ім’я і підписати інформовану згоду, яку ви будете повинні віддати медичному працівнику для того, щоб він отримав юридичне право ввести вам вакцину», - розповів лікар.

В анонімному кабінеті є всі схвалені МОЗ вакцини.

Раніше повідомлялося, що в Україні планують посилити карантин у «жовтій» зоні. Міністерство охорони здоров'я вже працює над змінами до постанови про адаптивний карантин.

Нагадаємо, влада Львова змінила графік роботи пунктів вакцинації.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: